Hytteboka


Skriv innlegg i hytteboka:

Jan-Erik Jensen og Runa Urheim

Skrevet: 02.11.2016

Har lovet Eikås å skrive noen ord i hytteboken, men vi tenkte å få brukt hytta litt før vi setter ned noen ord om stedet vårt.
Vi valgte Tverlia som utgangspunkt til vårt hytte prosjekt i Sogndal. Etter noe tilpassning, flott utført og satt sammen av Eikås sine dyktige medarbeider endte vi opp med det som dere kan se under Tverlia, tegning T-14002. Vi valgte å droppe balkongen i andre etg, samt minimere selve terrassen på bakkeplan for å klare å tilfredstille BYA kravet på 120kvm. Vi ønsket mest mulig areal inne.
Vi har nå benyttet hytta i vel 1 års tid (mai 2015 ferdig) og er strålende fornøyd. Hele proessen fra våre første møter på Hellerud (Morten) til endelig ferdigstillelse har vært en enkel og god prosess, ikke minst takket være dyktig folk på kontoret til Eikås (Jan Ove, Merete, Bente og Ole Dag). Selve jobben med papirarbeidet ble håndtert nesten uten at vi merket det, noe som passer amatørbyggere veldig bra. Leveransene fulgte hele tiden oppsatt plan. Her hadde vår lokale tømrer, Dag Henning Hove, full kontroll og god kontakt med Jan Ove underveis. Det aller meste gikk på skinner. Og siden jeg sier det aller meste betyr det at ikke alt var 100%. Sånn er det i slike store prosesser. Egen forventninger er nok litt over hva man kan forvente, men det er måten Eikås håndterer uforutsette ting på som gjør at vi trygt kan anbefale de og deres hytter videre. Jan Ove og Ole har håndtert oss som kunder på en helt utrolig flott måte.
Hytta ligger flott til i skog/fjellterrenget litt vest for Sogndal sentrum i selve skisentret. Det har fått rosende omtale av folk som ferdes i området.Dette er fjellhytte slik fjellhytter skal se ut. Jeg mener å vite at ei ny hytte fra Eikås er pågang snart. I tillegg så er flere på jakt etter Eikås sin utvendige kledning. Grov og kraftig plank. Selve hytta er godt kontruert, tåler mye snø (2-4 meter er vanlig hos oss, dog av lett type) var ikke noe problem. Den oppleves som svært varm innvendig, vi fyrer faktisk svært lite med ved, kun gulvvarme. Ved vedfyring så må det luftes godt.
Skulle jeg bygd hytte igjen så ville jeg utvilsomt valgt Eikås påny. Desverre så har norges beste tømrer Dag Henning, gitt seg, han satte definitivt sitt preg på prosjektet med dine evner og krav til god utførelse. Kombinasjonen Eikås – Hove ble en vinner. Også en honnør til de andre som bidro til et flott feriested, Fimreite Røyr og Ellingsen Elektro. Lokale håntverkere er jammen bra å ha.

Om noen kunder ønsker ytterlig info så er dere velkommen til å ta kontakt. Og ønsker dere befaring så stikk gjerne innom.

Med hilsen
Runa og Jan-Erik

Håkon Finsland

Skrevet: 13.04.2015

Vi vil takke Eikås Hytter og Hus med en perfekt utført fremgangsmåte i absolutt alle ledd. Vi har nå flyttet inn i vårt nydelige hus, Hekkfjell, som er unikt tilpasset oss. Husmodellen Hekkfjell er utvidet endel til 318,9 m2 og det er 29,7 meter langt. Dette er utvidet toppmodell.
Ole Dag, Trond Harry og Merethe har gjort en alldeles utmerket jobb og det kommer utelukkende godord herifra. Var det noe, så var det bare å ringe. Perfekt oppfølging, iform av punktlighet, ryddig kommunikasjon og pålitelighet er Alfa og Omega der i gården.
Vi brukte lang tid på å bestemme oss for hustype/modell. Jeg husker godt første dagen jeg virkelig begynte å sjekke ut de forskjellige husleverandørene. Jeg traff tidlig på Eikås Hytter og Hus. Det var mange flotte husmodeller hos dem, men blikket falt på Hekkfjell. Hvilket hus! Så målte jeg i mange uker alle husleverandører opp mot dem. De hadde ikke sjans!
Som dere skjønner, vi er 100% fornøyd med Eikås Hytter og Hus og de varmeste anbefalinger sendes!
Vi er stolte av de praktfulle huset vi har fått satt opp nede langs Otra i Vennesla og om noen skulle finne på å ta en tur, er dere hjertelig velkomne!

Hilsen Karoline og Håkon Finsland

Morten Hovda

Skrevet: 13.04.2015

Vi er strålende fornøyd med Eikås hytta vår og Morten Rognås som selger. Hytta er er helt nydelig og med de rette planløsninger. Sender noen interiørbilder. Denne hytte anbefales, skikkelig håndverk og solide løsninger i konstruksjonen. Hilsen Liv kristin og Morten Hovda.

Einar Sverdrup

Skrevet: 29.06.2014

Vi er nå lykkelige eiere av hytte på Brokke i Valle kommune. Hyttekjøpet ble gjort etter å ha saumfart hyttemarkedet i Setesdalstraktene nøye. Da en Eikås-hytte av typen Vågslid dukket opp på en fin tomt med flott utsikt , var valget i realiteten gjort. Hytten er bygget i 2006 og var særdeles godt vedlikeholdt. Den er praktisk og stor, bl.a med 2 bad,4 soverom,stor stue, praktiske og store boder m.m. Definitivt stor nok til å ha mange gjester på besøk

I vinter var det ekstremt store snemengder – som selvsagt også la seg på vårt tak – ,men konstruksjonen viste seg å være veldig solid .Den tålte greit opp til 3 meter sne på det verste!
Denne hyttetypen kan anbefales på det varmeste!

karin heggland

Skrevet: 03.02.2014

Vi kjøpte tomt i paradiset Ljosland av Ole Tommy Egenes. Valget av hyttetype var enkelt da Eikås hadde en modell som passet oss midt i blinken. Det er type Gålå fra Eikås hytter og hus. Vi opplevde veldig god service og oppfølging fra a til å. Et kjøp her kan anbefales. Hilsen Karin og Geir larsen

Bjørg Berg Riber

Skrevet: 31.01.2014

Drømmen vår om hytte på høyfjellet ble til realitet etter flere «visninger» i terrenget på Ljosland, nærmere bestemt Farevassknuten. Vi fant drømmetomta, men også drømmehytta, som er ei Eikås hytte, modell Frafjell
I tillegg til grunneier Ole Tommy Egenes, som hele veien har fremstått som profesjonell, imøtekommende og vennlig møtte vi Ole Dag Meland fra Eikås Hytter, med samme kundevennlige og profesjonelle innstilling. Vi har hele veien kjent oss trygg på at vi får «varen» vi har bestilt. Alt har blitt levert etter avtale, god oppfølging, dyktige snekkere. vi er bare superfornøyde med EHH og anbefaler varmt firmaet videre. Vennlig hilsen Bjørg og Helge Riber

David Rodrigues

Skrevet: 15.01.2014

Vi kom i kontakt med Ole Dag på hyttemessa i Stavanger våren 2012. Før messa, hadde vi kikket på hyttetomt i Sirdal i Vest-Agder. Etter at hyttetomta var kjøpt, sommeren samme året, satte vi i gang prosjekteringen av modellen Kikut, sammen med Ole Dag og Tor Egil. Utover høsten ble tomten opparbeidet, og like over påske 2013, satte støyperen igang med grunnmursarbeidet. Trond Harry tok over etter Tor Egil denne våren. Hytta stod ferdig etter drøye 4 måneder. Svein Kåre Stakkeland gjorde en utmerket snekkerjobb.

Vi er meget fornøyde med resultatet, oppfølgingen, og ikke minst samarbeidet. Alle som har vært involverte fra EHH har vært eksemplariske!

Til slutt vil vi takke for samarbeidet, og på det sterkeste anbefale Eikås Hytter & Hus til de som eventuelt går med hytteplaner.

Med vennlig hilsen,

Anette og David Rodrigues
Hyttemodell: Kikut
Sted: Åsen Hyttefelt, Nesset i Sirdal

Gerda og John Trøstheim

Skrevet: 23.09.2013

Første gangen vi skrev i hytteboka var 25.mars 2012. Da hadde vi tegnet kontrakt med den hyggelige valdresingen Morten Rognås om leveranse av en Galå modell med stor terrasse.
Forventningen var høy!.

Like etter påsken i 2012 dro vi til Gol for å finne noen som kunne påta seg ansvaret med å sette opp hytta. Vi var kjempeheldige som kom i kontakt med Johan Ådnegård. Han er en meget dyktig og allsidig håndverker.

Graving av vei og fundament startet i august, og i slutten av juli i år kunne vi ta hytta i bruk.

Resultatet ble over all forventning!

Planløsningen, kvaliteten på materialene og snekkerarbeidet, selve konstruksjonen, møblene fra Kistefos og farger på tak, vegger og gulv er blitt helt hva vi dømte om.
Vårt hytteprosjekt har vært meget vellykket og alt fungerer som det skal.

En stor takk til alle som har vært involvert. Dette er en god referanse til dere alle!

Vi stortrives på Habbeset!

Reid Osmundsen

Skrevet: 28.01.2013

Omsider. Etter å ha bodd i en Eikåshytte på Knaben nå i snart 4 år var det på tide å komme med en evaluering. Vi valgte modellen Hafjell (ser at den nå er ute å sortimentet, men er en variant av nå Grotli). For oss – en storfamilie på 3 generasjoner – så passer hytten glimrende. Vi gjorde få endringer fra originalversjonen. Flyttet litt på boden og inngangspartiet i forhold til adkomsten på tomten. Deretter valgte vi å installere et ekstra toalett på vaskerommet slik at det er lett tilgjengelig når en er vinterkledd utendørs – det var nyttig og praktisk. Vi innlemmet også en infrarød badstu på badet i 1. et. dels på bekostning av vaskerommet.

Hyttens planløsning fungerer meget godt. Skulle vi bygget om gjen ville jeg ikke valgt annen modell enn den vi nå har. Materialvalg og konstruksjon er suverent. Spesielt er jeg glad i løsningen med 2 pipeløp slik at vi kan fyre både i spisestue og i TVstue. Du verden som vi koser oss med peisild.

Takk til Eikås Hytter & Hus for glimrende oppfølgning i byggeprosessen.

Jon

Skrevet: 20.01.2013

Hei! Ønsker å laste ned hus- og hyttekatalogen deres elektronisk. Hvordan gjøres dette?

Eikås Hytter og Hus AS

Skrevet: 02.01.2013

Hei, for å finne prislisten må du klikke deg inn på en hytte eller husmodell. Der finner du en link som heter prisliste over bildet av hytten/huset 🙂

Camilla

Skrevet: 30.12.2012

Finner ikke prislistene. Står de skal være på hjemmesiden – men hvor?

Neste side